Zonder achtergrond is een modelbaan kaal

MZZ modelbaan achtergronden

Per 1 september 2017 zijn wij gestopt met het importeren van alle merken. Voor alle nog beschikbare MZZ delen en auto’s kunt u terecht bij de firma Jophispoor in Steyl www.jophispoor.nl

De modelbaan is een belevingswereld op zich. Het is een door de maker geschapen modelwereld die geen grenzen kent. Toch eindigt, hoe groot het beschikbare oppervlak ook is, deze wereld abrupt op de tafelrand.

Met een MZZ achtergrond brengt u diepte in uw modelbaan. Het maakt uw modelbaan en daarmee de belevingswereld groter.

achtergrondEen achtergrond moet echter aansluiten op de voorstelling op uw modelbaan. Een mooie bergachtergrond, hoe natuur- getrouw ook, past niet bij een modelbaanmotief van een grote stad. Het maakt de stad eerder kleiner dan groter. Uw modelbaan loopt, met aansluitende achtergrond, door tot in de horizon. Dit hebben ze bij MZZ goed begrepen.

Voor de verschillende modelbaan motieven heeft MZZ aansluitende achtergronden, welke met een heldere hemel afgewerkt kunnen worden.

mzz_achtergrond1

De MZZ achtergronden zijn gedrukt op losse vellen (formaat A3 ca. 30×42 cm) die onderling zeer nauwkeurig aansluiten. Ze kunnen doorlopend of afzonderlijk toegepast worden. De achtergrond kan afgewerkt worden tegen een “hemel” van blauwe lucht met wolken (Z06 formaat 84x467cm).

Door de afbeeldingen uit te knippen en op dun styropor (piepschuimplaat) of golfkarton te lijmen, kan men op eenvoudige wijze diepte (perspectief) in de achtergrond aanbrengen. Hier door lijkt uw modelbaan veel ruimtelijker en groter.

De uitgebreide catalogus en verschillende werkboeken wijzen u de weg naar een perfecte achtergrond.

TIP: Bezoek onze online MZZ catalogus of bestel MZZ bij de onderstaande firma!

Vanaf mei 2017 zijn wij gestopt met de import van MZZ. De voorraad MZZ is overgenomen door de firma JOPHISPOOR in STEYL  www.jophispoor.nl. Deze staat tevens op diverse ruilbeurzen. U kunt bij hun terecht voor alle MZZ producten.