Bouw modelbaan

Ontwerp & bouw van modelbanen

3d
De modelspoorhobby is zeer veelzijdig, zowel in uitvoering als in de toegepaste technieken. Het strekt zich uit van een eenvoudig opgezet sporenplan op een tafel zonder scenery, tot een complex emplacement met een tot in de kleinste details uitgewerkt landschap aangevuld met ge-bouwen en figuren. Dit alles nog afgezien van de toegepaste besturingstechniek, conventioneel, digitaal en al dan niet bestuurd en beveiligd door de computer.

De gevorderde modelspoorder heeft al deze tech-nieken goed onder de knie, maar niet iedereen beschikt over deze vaardigheden en of de tijd om een uitgedacht plan ook werkelijk te realiseren.

tekening

Voor iedereen die geen mogelijkheid heeft om zelf een modelbaan te bouwen of graag een kant-en -klare modelbaan wil hebben, zijn wij de juiste partner! In nauw overleg, van de eerste streep op de ontwerptekening, tot en met de installatie van de modelbaan bij u aan huis, wordt de modelbaan voor u ontworpen en gebouwd. Dit alles geheel volgens uw wensen en voorkeuren. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

In het online  fotoalbum kunt u foto’s bekijken van een modelbaan die wij voor iemand gebouwd hebben.

Klik hier om deel 1 van het fotoalbum te bekijken

Klik hier om deel 2 van het fotoalbum te bekijken

Klik hier om deel 3 van het fotoalbum te bekijken

Klik hier om deel 4 van het fotoalbum te bekijken

Klik hier om deel 5 van het fotoalbum te bekijken

Klik hier om deel 6 van het fotoalbum te bekijken

Klik hier om deel 7 van het fotoalbum te bekijken

Klik hier om deel 8 van het fotoalbum te bekijken