Beëindiging van gedeelte van onze activiteiten

Na ruim 30 jaar en zo’n 60.000 reparaties verder, sluiten we het Märklin Service Centrum voor Nederland en bouwen een groot deel van ons bedrijf af.
Zowel mijn collega als ik gaan na ruim 45 arbeidsjaren hopelijk genieten van onze hobby’s en vrije tijd.

Voor u als klant van ons bedrijf zal er het een en ander gaan veranderen. De afhandeling van garantie/reclamaties en reparaties voor Märklin wordt in deze herfst definitief beëindigd!
Wel blijf ik u in de toekomst ondersteunen bij technische vragen via E-mail of telefoon.

In de overgangsperiode kunt u tot 31 augustus 2017 alle reparaties en reclamaties nog aan ons opsturen, we zullen deze dan nog op de bekende wijze afhandelen.
Na 31 augustus 2017 dient u alle garantiereparaties aan te bieden bij uw winkelier of aan het Märklin-Service-Centrum in Göppingen.

Voor het repareren van oudere modellen, het ombouwen naar digitaal en onderhoud van Märklin modellen hebben we René Muilwijk Modelbouw in Gorinchem bereidt gevonden om dit voor u uit te voeren.

Naast het sluiten van het Märklin-Service-Centrum-Nederland gaan we ook stoppen met het importeren van de bekende merken uit ons assortiment. Dat wil echter niet zeggen dat deze producten ook verdwijnen. In plaats van levering via ons, zal uw winkelier deze producten direct bij de leverancier bestellen.
Alleen het Wintrack-railplan programma blijven we leveren en ondersteunen.

Ook voor de levering van Märklin onderdelen kunt u in de toekomst niet meer bij ons terecht. Alle nog openstaande bestellingen worden gewoon door ons aan u geleverd en u kunt voorlopig ook nog delen blijven bestellen echter, er zal vanaf 1 september 2017 alleen nog uit voorraad geleverd worden zolang de voorraad strekt.
Er zullen vanaf die datum geen bestellingen meer bij de fabriek worden geplaatst. De delen die bij ons dan niet meer op voorraad zijn kunt u dan direct bij uw winkelier of via de webshop van Märklin Duitsland bestellen.
In ons magazijn zijn nog veel onderdelen in voorraad die af fabriek niet meer leverbaar zijn, dit geldt met name de delen voor Nederlandse modellen. Zolang de voorraad strekt kunnen we deze delen aan u leveren.

Mocht u nog vragen hebben omtrent bovenstaande dan horen we dat graag.

Graag wil ik u, namens alle medewerkers van het bedrijf, bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen 30 jaar.

Gerrit Keuterman
G.Keuterman Modeltreinen