Algemene informatie over LAUER producten

Per 1 september 2017 zijn wij gestopt met het importeren van alle merken.

Wie kent niet de LAUER “MWS mini”, het elektronische omschakelrelais dat op eenvoudige wijze een gelijkstroom locomotief, op een conventionele wisselstroom baan laat rijden. Maar LAUER maakt meer dan dit omschakelrelais. Wat dacht u van schaduwstationbesturing, bloksystemen, pendel- en S-bahn besturing of een keerlusautomaat. Dit zijn allemaal producten die uitblinken in hun eenvoud bij het aansluiten van de spaarzame bedrading.

MWSmini

Onderlinge verbindingen tussen de modules worden door stekkers gerealiseerd. De enige verbinding die u dient te leggen zijn de aansluitingen naar uw modelbaan. Alle modules herkennen de trein bewegingen langs elektronische weg, dus geen lastige rail- of reedcontacten. De technische kwaliteit van LAUER producten staat borg voor jarenlang rijplezier. Voor de tweerail gelijkstroomrijder biedt LAUER een keur aan rijregelaars met sublieme rijeigenschappen voor een redelijke prijs.

Lauer_3

LAUER heeft een paar handige boeken in de Duitse taal geschreven met veel tips, die problemen op voorhand voorkomen. Nieuwe items in het programma, zoals meervoudige blokmodule’s, een spoor- bezetmelding afgestemd op digitale systemen en een constante treinverlichting, vullen het programma voortdurend aan met de nieuwste ontwikkelingen op het modelspoor elektronica gebied.

LAUER MAAKT MODELSPOORELEKTRONICA SIMPEL EN DOELTREFFEND.